Jdi na obsah Jdi na menu
 


Články

Příspěvky

6. 2. 2024

S pokorou a vděčností za zdravím

/ Rubrika: Články

Zdá se to být jako blbost ale nemusí to tak být. Proč je pokora a vděčnost tak důležitá v životě ? Tak nejdříve asi kvůli vztahům či už v rodině, partnerském, přáteli nebo kolegy. Dalším faktorem je to, že pokud se budeme správat pokorně k okolí, nebudeme na lidi zlí a arogantní tak nejen, že i to okolí nás bude vnímat v pozitivním světle (někteří se ohradí, že jim je jedno co si o nich okolí myslí – je to jejich věc) ale i my můžeme být spokojenější a mít lepší psychiku což vede k lepšímu zdraví.

 
Celý příspěvek

30. 1. 2024

Peníze a sázení

/ Rubrika: Články

Dostávám se k téme o který jsem už psal a to je sázení a to konkrétně sázení na sportovní zápasy. Dnes máme v Česku a na Slovensku několik sázkových kanceláří a každá se předbíhá jak k sobě přitáhnout nové hráče a klienty.

 
Celý příspěvek

29. 1. 2024

Peníze nejsou všechno?

/ Rubrika: Články

Říká se, že peníze nejsou všechno. S tím docela souhlasím ale je tu jedno ale. Žijeme v konzumním světě a ve světě kde se platí penězi. Možná někdy se platilo naturáliemi, no dnes jsou všude peníze.

 
Celý příspěvek

15. 1. 2024

Peníze a spokojenost

/ Rubrika: Články

Jdou penize ruka v ruce se spokojeností? Tak minimálne se zhodneme, že pokud máme dobrou finanční gramotnost a máme rezervu na účte, v hotovosti tak sme spokojnejší i jinak přemýšlíme než bez peněz. 

 
Celý příspěvek

10. 1. 2024

Základ spokojenosti

/ Rubrika: Články

Podle mého názoru, jsou základy spokojenosti hlavně v rodinné pohodě, práci která nás baví a děláme ji rádi, mít kolem sebe lidi které máme rádi a oni nás a nebýt zadlužen.

 
Celý příspěvek

10. 1. 2024

Vítejte na stránce Spokojený život

/ Rubrika: Články

Vítejte na mojí stránce o spokojeném živote.

 
Celý příspěvek