Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 1. 2024

Peníze a sázení

Dostávám se k téme o který jsem už psal a to je sázení a to konkrétně sázení na sportovní zápasy. Dnes máme v Česku a na Slovensku několik sázkových kanceláří a každá se předbíhá jak k sobě přitáhnout nové hráče a klienty.

Lákají na bonusy a zdarma peníze na tikety ale malokdy napíšou jaké jsou podmínky získání bonusu. Ale teď víc k téme. Na sázení se samozřejmě dá i něco přivydělat ale má to svoje ale. A to je to čo hodně lidem schází - disciplína. Dejme tomu, že trafíme 5 fotbalových zápasov a na kontě máme 5-násobek toho co jsme si vložili na herný účet a zrazu si věříme natolik, že se nebojíme sázet i větší a větší sumy.

img_20240109_211510.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenže takhle to nemůže fungovat dlouhodobě, navyše když dnes je sport i hodně o byznyse a penězích a bohužel i o korupci. Dnes v sázení není nic jisté ani to že FC Barcelona vyhraje nad posledním mužstvem ligy ani to že dají v zápase víc než jeden gól.

A to je důvod toho že i když budeme mít jeden den dobrej a budou nám vycházet tikety a dejme tomu z tisicovky uděláme dvadset tisíc korun, tak na druhý den to může být úplně jinak a zrazu se ocitneme na nule a bohužel kolikrát i v mínuse protože hodně lidí dělá velkou chybu, že se snaží vyhrát zpátky ty peníze co prohráli i na úkor peněz co má na svém bankovním účtu. Prošel jsem si tím a vím, že tu stejnou chybu už nikdy nechci udělat, raději se vzdám sázení úplně. Vlastně moje tak trochu rada je, že prestaňme dotovat sázkové kanceláře a raději si přivydělajme brigádou nebo něčím užitečnějším. Naozaj nestojí za to to riziko,. přijít o celou výplatu skoro a dostat se do problémů. Ještě o pekle jménem sázení budu psát a posnažím se nějak vysvětlit proč si myslím, že sázení je nebezpečné a proč raději se vyhnout tomuhle hazardu.