Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 1. 2024

Nájdime si zálibu která nás bude bavit

Pokud nechceme v životě nudu, tak je fakn si najít něco co nás bude bavit, udělat si z toho naší zálibu a věnovat se tomu. Já mám několik zálib a pro inspiraci je napíšu sem,. možná Vás některá z nich osloví. 

VÝLETY 

Alespoň jednou za měsíc nebo i vícekrát si udělat pěkný výlet, nemusí to být daleko nebo extrémně náročné ale je fajn si vyjít do přírody, na hrad, k řece, udělat si hezký fotografie a odpočinout si od bežného dne a vyčistit si hlavu. Pro inspiraci vkládám svou fotku.

dofoto_20240130_172444793.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLOGY A PSANÍ 

Osobně rád píšu či už to příběhy z výletů, nebo nějaký mý postřehy ze života, názory a zkušenosti buď na sociální sítě, nebo do deníku pro sebe ale často i veřejne na internet. Baví mě vymýšlet texty, příběhy a časem bych chtěl napsat knihu. Je to skvělé odreagování od všeho a člověk má možnosť vstoupit na jiného světa a prozkoumat hlubiny naší mysle.

KNIHY A ČTENÍ 

To mi určitě potvrdí mnoho lidí, že při čtení knihy se skvěle relaxuje a člověk nemyslí nq nic jiného ale soustředí se na knihu a její příběh. Osobně rád mám psychologické knihy, cestopisné a knihy pro seberozvoj. Samozřejmě ponuka je široká a věřím, že si najdete ten svůj styl knihy, že Vás nadchne a budete radi číst. 

PRÁCE 

I když to může znít neuvěřitelně, i z práce so můžeme udělat zálibu a může nás bavit. Ja jsem si takovou práci našel a konečně můžu říct, že jsem v práci nejen spokojenej ale i do ní chodím rád. Přeju Vám aby jste si všichni našli, nebo již takovou práci máte aby jste byli spokojení a chodili rádi do práce,.je to velmi důležité i pro naši spokojenost ako jsem psal v jednom textu. 

Tak vzhůru za spokojeným životem, zálibami a štěstím.

-Petr-

dofoto_20240115_141231186.jpg